Vanaf 75 euro gratis verzending | Snelle levering | Snelle reactie op jouw vraag

Home » Klantenservice

Verzendkosten
Wij hanteren binnen Nederland vaste orderkosten van €7,50 per bestelling. Vanaf €75,- betaal je geen orderkosten, en dus ook geen verzendkosten.  Voor onze Belgische klanten rekenen wij vaste orderkosten van €9,95 per bestelling. Vanaf €85,- brengen wij geen orderkosten in rekening voor verzending naar Belgïe. 

 

Levertijd
Wij doen ons best jouw bestelling binnen 1 werkdag te verzenden. Mocht een artikel onverhoopt niet leverbaar zijn of kunnen wij niet tijdig verzenden dan laten we jou dat snel weten. 


Betaalmogelijkheden
Je kan bij ons betalen met iDeal, Bancontact en vooruitbetalen per bank. Ook achteraf betalen, via Klarna, is mogelijk. 

Annuleren

Een bestelling mag je annuleren wanneer deze nog niet is verzonden. Wil je jouw bestelling annuleren? Doe dit dan binnen 24 uur door een mail te sturen naar  info@dameshemden.nl of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina.

Ruilen/retourneren
Ruilen is mogelijk. Laat ons dit uiterlijk binnen 7 werkdagen weten per e-mail info@dameshemden.nl of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina.


De artikelen, welke voor retour of ruilen zijn aangemeld, moeten uiterlijk binnen 14 (veertien) dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.

De artikelen dienen in onbeschadigde en originele staat geretourneerd te worden: in originele verpakking met de aangehechte labels. Een retour dient voldoende gefrankeerd te worden. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en daarom niet gecrediteerd. Het ondergoed dient schoon en ongedragen te zijn, maar dit spreekt voor zich :-)

Meld je retour eerst aan. Anders kunnen we deze niet in behandeling nemen. Na aanmelding ontvang je van ons een mail met de instructies. De kosten voor het retourneren van artikelen betaal je zelf. 

Afhalen
Vind je het makkelijker om jouw pakket op te halen bij een DHL servicepunt of PostNL afhaalpunt dan is dit mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor bezorging op een afhaalpunt. 

Mocht je toch nog vragen dan kun je deze stellen via info@dameshemden.nl of door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Heb je vragen over een reeds geplaatste bestelling, noteer dan ook het bestelnummer in het vragenveld.